Program 2020/21 

Leg og plask med forælder / 1.350 kr.:

Vi svømmer i varmtvandsbassinet og en forældre er med mig i vandet. Der gives ikke egentlig svømmeundervisning, børn er først klar til det ved 6-8 års alderen. Instruktørens opgave er at vejlede forældre i at aktivere deres barn i vandet, således at reflekser og muskler styrkes og børnene bliver tilvænnet vandet på en naturlig måde. Igennem leg får vi lavet små forøvelser omkring crawl og rygcrawl.
Vejledende alder 1 - 3 år.

Leg og lær med forælder / 1.350 kr.:

Jeg er nu kommet fra varmtvandsbassin og ind i den store hal. Jeg skal lære at være i den store hal først med mor eller far, senere alene. Gennem leg skal interessen for svømning udvikles og motivationen for at lære svømningen på et senere tidspunkt. Der arbejdes inden for basisfærdighederne: glide, flyde, orienteres sig under vand, vejtrækning, komme i vandet (bl.a. spring) og bevægelse i vandet. Der undervises i begyndercrawl og -rygcrawl.
Vejledende alder 3 - 4 år.

Leg og lær uden forælder / 1.350 kr.:

Jeg er nu kommet fra varmtvandsbassinet og ind i den store hal. Jeg skal lære at være i den store hal selv. Gennem leg skal interessen for svømning udvikles og motivationen for at lære svømningen på et senere tidspunkt. Der arbejdes inden for basisfærdighederne: glide, flyde, orientere sig under vand, vejrtrækning, komme i vandet (bl.a. spring) og bevægelse i vandet. Der undervises/øves i delfinsvømning, begyndercrawl og -rygcrawl.
Vejledende alder 4 - 6 år.

Børn m/bælte / 1.350 kr.:

Jeg er nu kommet over i det store bassin, hvor jeg svømmer med bælte (IKKE armvinger). Måske har jeg været med til Lær og leg, og er allerede fortrolig med vandet. Vi arbejder specielt med crawl og rygcrawl. Vi hopper i vandet og har øvelser med dykning. Vi begynder så småt med butterfly.
Vejledende alder 6 - 7 år. 

Børn u/bælte / 1.350 kr.:

Jeg er nu kommet over i det store bassin, hvor jeg svømmer uden bælte (og armvinger). Måske har jeg været med til Lær og leg, og er allerede fortrolig med vandet. Vi arbejder specielt med crawl og rygcrawl. Vi hopper i vandet og har øvelser med dykning. Vi begynder så småt med butterfly. Børn, der har lyst og som er klar til det, må heller end gerne deltage i svømmestævner.
Vejledende alder 7 - 8 år.

Børn viderekomne / 1.350 kr.:

Vi arbejder videre med crawl og rygcrawl og begynder på butterfly, bryst og startspring samt vendinger. Endvidere arbejdes der med forskellige bevægelser i vandet. Undervisningen er meget differentieret - målrettet efter dine behov. Der vil være mulighed for at deltage i svømmestævner.
Vejledende alder 8 - 10 år.

Børn øvede/unge / 1.500 kr.:

Du har vist gode resultater ved undervisning og stævner, og svømmer nu to gange om ugen. Der vil blive lagt vægt på at kunne svømme i en teknisk fin stil, samt at de konditionelle egenskaber og behændigheden i vandet bliver forbedret. Vi arbejder langsigtet med din træning, hvor der blandt andet vil indgå træning af teknik, kondition, sprint, styrke, tests, taktik og meget andet. Der er også indlagt cirkeltræning i sammenhæng med træningen.

Børn øvede/unge-holdet afvikler løbende sociale arrangementer for at styrke sammenholdet. Klubben ser gerne, at forældrene giver en hånd med ved mange af de praktiske opgaver.

Voksne vandgymnastik varmtvandsbassin / 1.500 kr.:

For alle, der gerne vil røre musklerne i takt til god musik - og de, som er trætte af at løbe de fynske landeveje tynde. Holdet er lagt an på, at alle kan komme i form, uden at overbelaste eks. knæ og ryg. Her er tale om et spændende tilbud, hvor alle kan deltage kvinder som mænd og i alle aldre.

Vandgymnastik / 1.500 kr.:

I 25 m bassin. For alle, der gerne vil røre musklerne i takt til god musik - og de, som er trætte af at løbe de fynske landeveje tynde. Holdet er lagt an på, at alle kan komme i form, uden at overbelaste eks. knæ og ryg. Her er tale om et spændende tilbud, hvor alle kan deltage kvinder som mænd og i alle aldre.

Vandgymnastik seniorer / 1.500 kr.

Vi mødes hver tirsdag formiddag og har en rigtig hyggelig tid sammen. Ud over din egen lille svømmetur, har du muligheden for at deltage i fælles vandgymnastik under ledelse af en af svømmeklubbens dygtige trænere. Der er mulighed for en tur i varmtvandsbassinet. Kom og vær med !
Tilmelding og gerne betaling, sker ved fremmøde første gang.

Åben Lørdag / 150 kr.

Aktive medlemmer kan GRATIS deltage i klubbens Åbne Lørdage, hvor vi hygger sammen mellem kl. 11 og kl. 12 Det er muligt for medlemmerne søskende og forældre (samme husstand) at tilmelde sig Åben Lørdag for 150 kr. pr. deltager for hele sæsonen.

På Åben Lørdag vil svømmeklubben tilbyde deltagelse i en fælles aktivitet - eksempelvis AquaBike, Vandgymnastik, Cirkeltræning, KlangMassage, etc. - enkelte aktiviteter kan være forbundet med mindre egenbetaling. Der er tale om et tilbud - altså man behøver deltage i fællesaktiviteten, men kan vælge bare at nyde en god time sammen med sin familie i vores dejlige svømmehal (sauna, dampbad, vandrutschebane, varmtvandsbassin, vipper, øvebassin og stort bassin).

Opdateret: juli 2020