Program 2024/25 

Tumleplask med forælder / 1.400 kr.:

Vi svømmer i varmtvandsbassinet og en forældre er med mig i vandet. Der gives ikke egentlig svømmeundervisning, børn er først klar til det ved 6-8 års alderen. Instruktørens opgave er at vejlede forældre i at aktivere deres barn i vandet, således at reflekser og muskler styrkes og børnene bliver tilvænnet vandet på en naturlig måde. Igennem leg får vi lavet små forøvelser omkring crawl og rygcrawl.
Vejledende alder 1 - 3 år.

Vandheltene med forælder / 1.400 kr.:

Vi er nu kommet fra varmtvandsbassin og ind i den store hal. Jeg skal lære at være i den store hal først med mor eller far, senere alene. Gennem leg skal interessen for svømning udvikles og motivationen for at lære svømningen på et senere tidspunkt. Der arbejdes inden for basisfærdighederne: glide, flyde, orienteres sig under vand, vejtrækning, komme i vandet (bl.a. spring) og bevægelse i vandet. Der undervises i begyndercrawl og -rygcrawl.
Vejledende alder 3 - 4 år.

Vandhvalerne uden forælder / 1.400 kr.:

Vi er i øvebassinnet uden forælder. Gennem leg skal interessen for svømning udvikles og motivationen for at lære svømningen på et senere tidspunkt. Der arbejdes inden for basisfærdighederne: glide, flyde, orientere sig under vand, vejrtrækning, komme i vandet (bl.a. spring) og bevægelse i vandet. Der undervises/øves i delfinsvømning, begyndercrawl og -rygcrawl.
Vejledende alder 4 - 6 år.

Børn m/bælte / 1.400 kr.:

Jeg er nu kommet over i det store bassin, hvor jeg svømmer med bælte (IKKE armvinger). Måske har jeg været med til Lær og leg, og er allerede fortrolig med vandet. Vi arbejder specielt med crawl og rygcrawl. Vi hopper i vandet og har øvelser med dykning. Vi begynder så småt med butterfly.
Vejledende alder 6 - 7 år. 

Børn u/bælte / 1.400 kr.:

Jeg er nu kommet over i det store bassin, hvor jeg svømmer uden bælte (og armvinger). Måske har jeg været med til Børn m/bælte, og er allerede fortrolig med vandet. Vi arbejder specielt med crawl og rygcrawl. Vi hopper i vandet og har øvelser med dykning. Vi begynder så småt med butterfly. Børn, der har lyst og som er klar til det, må heller end gerne deltage i svømmestævner.
Vejledende alder 7 - 8 år.

Øvede / 1.400 kr.:

Vi arbejder videre med crawl, rygcrawl, butterfly, bryst og startspring samt vendinger. Endvidere arbejdes der med forskellige bevægelser i vandet. Undervisningen er meget differentieret - målrettet efter dine behov. Der vil være mulighed for at deltage i svømmestævner.
Vejledende alder 8 - 10 år.

Vandtroldene / 1.400 kr.:

Vi leger svømningen ind. Så der er plads til mere leg.

arbejder videre med crawl og rygcrawl og begynder på butterfly, bryst og startspring samt vendinger. Endvidere arbejdes der med forskellige bevægelser i vandet. Undervisningen er meget differentieret - målrettet efter dine behov. Der vil være mulighed for at deltage i svømmestævner.
Vejledende alder 8 - 10 år.

Talentholdet / 1.500 kr.:

Du har vist gode resultater ved undervisning og stævner, og svømmer nu to gange om ugen. Der vil blive lagt vægt på at kunne svømme i en teknisk fin stil, samt at de konditionelle egenskaber og behændigheden i vandet bliver forbedret. Vi arbejder langsigtet med din træning, hvor der blandt andet vil indgå træning af teknik, kondition, sprint, styrke, tests, taktik og meget andet. Der er også indlagt cirkeltræning i sammenhæng med træningen.

Børn øvede/unge-holdet afvikler løbende sociale arrangementer for at styrke sammenholdet. Klubben ser gerne, at forældrene giver en hånd med ved mange af de praktiske opgaver.

Voksne vandgymnastik varmtvandsbassin / 1.500 kr.:

For alle, der gerne vil røre musklerne i takt til god musik - og de, som er trætte af at løbe de fynske landeveje tynde. Holdet er lagt an på, at alle kan komme i form, uden at overbelaste eks. knæ og ryg. Her er tale om et spændende tilbud, hvor alle kan deltage kvinder som mænd og i alle aldre.

Mindfullness varmtvandsbassin / 1.500 kr.:

For alle der vil i dampbad, koldtvandskar og afslapning i varmtvandsbassin.

Balance og bevægelse varmtvandsbassin / 1.500 kr.:

For alle, der gerne vil røre musklerne i takt til god musik - og de, som er trætte af at løbe de fynske landeveje tynde. Holdet er lagt an på, at alle kan komme i form, uden at overbelaste eks. knæ og ryg. Her er tale om et spændende tilbud, hvor alle kan deltage kvinder som mænd og i alle aldre. Det er også et godt tilbud for gravide.

Cirkeltræning varmtvandsbassin / 1.600 kr.:

For alle, der gerne vil røre musklerne i takt til god musik - og de, som er trætte af at løbe de fynske landeveje tynde. Holdet er lagt an på, at alle kan komme i form, uden at overbelaste eks. knæ og ryg. Her er tale om et spændende tilbud, hvor alle kan deltage kvinder som mænd og i alle aldre.

18+ / 1.500 kr.:

For alle, der svømme - og de, som er trætte af at løbe de fynske landeveje tynde. Holdet er lagt an på, at alle kan lære at svømme eller vedligeholde og træne svømning med træner. Her er tale om et spændende tilbud, hvor alle kan deltage kvinder som mænd og i alle aldre.

 

 

Åben Lørdag / 200 kr.

Aktive medlemmer kan GRATIS deltage i klubbens Åbne Lørdage, hvor vi hygger sammen mellem kl. 11 og kl. 12 Det er muligt for medlemmerne søskende og forældre (samme husstand) at tilmelde sig Åben Lørdag for 150 kr. pr. deltager for hele sæsonen.

På dette hold kan I vælge at nyde en god time sammen med familien i vores dejlige svømmehal og gøre brug af alle faciliteterne - sauna, dampbad, vandrutschebane, varmtvandsbassin, vipper, øvebassin og stort bassin.

OW-svømning/Åbent Vand Svømning / Find priser ved tilmelding

Åbent Vand Svømning (OW - Open Water) er er hold for alle med interesse i svømning på åbent vand (i det fri). Holdet er opdelt i et udehold og et indehold.

Udeholdet træner med udgangspunkt i DBS (Det Blå Støttecenter), hvor man deltage uden eller med armbånd. Armbåndet giver retten til at benytte faciliteterne i DBS for en pris på 700 kr. årligt (prisen pr. 2023, kontingentet følger kalenderåret) - dette kontingent dækker over de udgifter klubben har til DBS og FMK.

Klubben har gennem de første år samlet mange hjælperedskaber, som men med en tilmelding kan benytte sig af ...... herunder også lånedragter (neopren-dragter). Deltagelse på holdet uden adgang til DBS, men ønsket om at låne udstyr kan aftales mod et mindre kontingent. Man behøver ikke at tilmelde sig svømmeklubben for at deltage på holdet, hvis man har adgangen til DBS gennem andre aktiviteter her, men vi ser gerne, du bliver registreret som medlem i klubben.

Indeholdet træner i svømmehallen, her kan man tilmelde sig tre tilbud, der tager udgangspunkt i antallet af træningsdage på en måned. Der er mulighed for at træne 1, 2 eller alle træningsdage i en måned - der vil være tilgang til træningsprogrammer, og klubben stiller trænere til rådighed efter en aftale mellem svømmere og klubben. For tiden (november 2023) er det aftalt, at der er trænere på den første træningsdag i hver måned.

Træningen foregår om lørdag sammen med klubbens tilbud til medlemmer - ÅBEN LØRDAG - til OW-svømning er der reserveret tre baner, men man kan indrette sig med klubbens øvrige medlemmer, hvis muligheden er til stede (det gælder begge veje).

BEMÆRK at medlemmer der træner alle lørdage også har retten til at komme med familiemedlemmer (samme husstand) til ÅBEN LØRDAG husk tilmelding på 'halbooking-systemet'!

Opdateret: juli 2024