Program 2017/18

 

Leg og plask med forælder / 1.250 kr.:

Vi svømmer i varmtvandsbassinet og en forældre er med mig i vandet. Der gives ikke egentlig svømmeundervisning, børn er først klar til det ved 6-8 års alderen. Instruktørens opgave er at vejlede forældre i at aktivere deres barn i vandet, således at reflekser og muskler styrkes og børnene bliver tilvænnet vandet på en naturlig måde. Igennem leg får vi lavet små forøvelser omkring crawl og rygcrawl.

Leg og lær med forælder / 1.250 kr.:

Jeg er nu kommet fra varmtvandsbassin og ind i den store hal. Jeg skal lære at være i den store hal først med mor eller far, senere alene. Gennem leg skal interessen for svømning udvikles og motivationen for at lære svømningen på et senere tidspunkt. Der arbejdes inden for basisfærdighederne: glide, flyde, orienteres sig under vand, vejtrækning, komme i vandet (bl.a. spring) og bevægelse i vandet. Der undervises i begyndercrawl og -rygcrawl.

Tilbage til toppen

Leg og lær uden forælder / 1.250 kr.:

Jeg er nu kommet fra varmtvandsbassinet og ind i den store hal. Jeg skal lære at være i den store hal selv. Gennem leg skal interessen for svømning udvikles og motivationen for at lære svømningen på et senere tidspunkt. Der arbejdes inden for basisfærdighederne: glide, flyde, orientere sig under vand, vejrtrækning, komme i vandet (bl.a. spring) og bevægelse i vandet. Der undervises/øves i delfinsvømning, begyndercrawl og -rygcrawl.

Tilbage til toppen

Børn m/bælte / 1.250 kr.:

Jeg er nu kommet over i det store bassin, hvor jeg svømmer med bælte (IKKE armvinger). Måske har jeg været med til Lær og leg, og er allerede fortrolig med vandet. Vi arbejder specielt med crawl og rygcrawl. Vi hopper i vandet og har øvelser med dykning. Vi begynder så småt med butterfly.

Tilbage til toppen

Børn u/bælte / 1.250 kr.:

Jeg er nu kommet over i det store bassin, hvor jeg svømmer uden bælte (og armvinger). Måske har jeg været med til Lær og leg, og er allerede fortrolig med vandet. Vi arbejder specielt med crawl og rygcrawl. Vi hopper i vandet og har øvelser med dykning. Vi begynder så småt med butterfly. Børn, der har lyst og som er klar til det, må heller end gerne deltage i svømmestævner.

Tilbage til toppen

Børn viderekomne / 1.250 kr.:

Vi arbejder videre med crawl og rygcrawl og begynder på butterfly, bryst og startspring samt vendinger. Endvidere arbejdes der med forskellige bevægelser i vandet. Undervisningen er meget differentieret - målrettet efter dine behov. Der vil være mulighed for at deltage i svømmestævner.

Tilbage til toppen

Børn øvede/unge / 1.450 kr.:

Du har vist gode resultater ved undervisning og stævner, og svømmer nu to gange om ugen. Der vil blive lagt vægt på at kunne svømme i en teknisk fin stil, samt at de konditionelle egenskaber og behændigheden i vandet bliver forbedret. Vi arbejder langsigtet med din træning, hvor der blandt andet vil indgå træning af teknik, kondition, sprint, styrke, tests, taktik og meget andet. Der er også indlagt cirkeltræning i sammenhæng med træningen.

Børn øvede/unge-holdet afvikler løbende sociale arrangementer for at styrke sammenholdet. Klubben ser gerne, at forældrene giver en hånd med ved mange af de praktiske opgaver.

Tilbage til toppen

Voksne vandgymnastik varmtvandsbassin / 1.450 kr.:

For alle, der gerne vil røre musklerne i takt til god musik - og de, som er trætte af at løbe de fynske landeveje tynde. Holdet er lagt an på, at alle kan komme i form, uden at overbelaste eks. knæ og ryg. Her er tale om et spændende tilbud, hvor alle kan deltage kvinder som mænd og i alle aldre.

Tilbage til toppen

AquaBike / 1.450 kr.:

Er for dig der gerne vi have en sjov/hård time på cykel i vandet. Kom og vær med til at få pulsen op og have det sjovt samtidigt.

Tilbage til toppen

Vandgymnastik / 1.450 kr.:

I 25 m bassin. For alle, der gerne vil røre musklerne i takt til god musik - og de, som er trætte af at løbe de fynske landeveje tynde. Holdet er lagt an på, at alle kan komme i form, uden at overbelaste eks. knæ og ryg. Her er tale om et spændende tilbud, hvor alle kan deltage kvinder som mænd og i alle aldre.

Tilbage til toppen

Vandgymnastik seniorer / 1.450 kr.

Vi mødes hver tirsdag formiddag og har en rigtig hyggelig tid sammen. Ud over din egen lille svømmetur, har du muligheden for at deltage i fælles vandgymnastik under ledelse af en af svømmeklubbens dygtige trænere. Der er mulighed for en tur i varmtvandsbassinet. Kom og vær med !
Tilmelding og gerne betaling, sker ved fremmøde første gang.

Voksen begynder / 1.450 kr.

Du har måske ikke fået lært at svømme - eller du føler at du godt vil have stivet teknikken af, måske du ikke er så tryg ved det våde element og derfor godt vil have noget hjælp til at få nogle timer med svømning. Vi indretter vores instruktion efter dine forudsætninger og du kan derfor trygt deltage uanset dit nuværende svømmeniveau. Vi opretter hold, hvis der er basis for det - hvis der er for få tilmeldinger vil vi tilbyde aktiviteten, men bliver så nødt til at justere kontingentet. I det tilfælde vil de tilmeldte blive kontaktet med konkret tilbud.

Tilbage til toppen

Åben Lørdag/ 100 kr.

Aktive medlemmer kan GRATIS deltage i klubbens Åbne Lørdage, hvor vi hygger sammen mellem kl. 11 og kl. 12 Det er muligt for medlemmerne søskende og forældre (samme husstand) at tilmelde sig Åben Lørdag for 100 kr. pr. deltager for hele sæsonen.

På Åben Lørdag vil svømmeklubben tilbyde deltagelse i en fælles aktivitet - eksempelvis AquaBike, Vandgymnastik, Cirkeltræning, KlangMassage, etc. - enkelte aktiviteter kan være forbundet med mindre egenbetaling. Der er tale om et tilbud - altså man behøver deltage i fællesaktiviteten, men kan vælge bare at nyde en god time sammen med sin familie i vores dejlige svømmehal (sauna, dampbad, vandrutschebane, varmtvandsbassin, vipper, øvebassin og stort bassin).

Tilbage til toppen

Opdateret: juni 2017